TERMENI ȘI CONDIȚII:

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor, pe care vă rugăm să le citiți cu atenție.

Putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau putem întrerupe orice activitate, fără nici o notificare prealabilă.

În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm, sub nici o formă, tipul de informație pe care îl veți găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați aceste site-uri și dacă luați în considerare informațiile găsite acolo.

Obligațiile dumneavoastră la înregistrare:
În utilizarea site-ului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că acest lucru nu este respectat, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioada (ne)determinată, la utilizarea serviciului, fără o notificare prealabilă.

Securitatea datelor personale:
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:
Prin înregistrarea ca membru vi se va solicita alegerea un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, asumându-vă orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Trebuie să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastră de utilizator.

Informațiile, datele, textele, fotografiile, grafica etc. conținute de acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități care le adaugă.

Publicitate și legături cu alte site-uri:
Operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nici o formă, responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora, rezultând din achiziții, oferte speciale, promoții, promovări sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare etc. care pot apărea între dumneavoastră și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru. Aceștia nu pot fi făcuți, nici material, nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menționate.

Copyright:
Elemente din conținutul site-ului – elemente de grafică Web, scripturi, programe, baze de date sau programe – sunt proprietatea S.c. Cisty Galaxy S.r.l. și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Produsele și Ofertele speciale:

Prețurile produselor sunt cu titlu orientativ. Periodic, pe site, vor apărea oferte speciale sau produse promoționale. Informațiile despre disponibilitatea produsului, valabilitatea ofertei, calitatea sunt garantate și evidențiate în dreptul produsului căutat sau se pot obține de la Serviciul de Relații Clienți.

Limitarea de responsabilitate:

Nu vom fi responsabili în fata nici unei persoane/companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni de conținut care pot conduce la orice fel pierderi.

Dacă sunteți de părere că materialele postate pe acest site aduc atingere drepturilor de copyright sau oricăror altor drepturi, vă rugăm să ne contactați pentru detalii la numărul de telefon 0765557822, astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză.

Dispute și Conflicte:
Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele conflicte apărute între companie și clienți se va rezolva pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor judecătorești, din raza județului în care se află unitatea administrativ-teritorială de domiciliu a furnizorului.

Acceptați și înțelegeți, în mod expres, că:

– Nu oferim nici un fel garanție că serviciul oferit va fi 100% potrivit cerințelor dumneavoastră sau fără erori de orice fel.

– Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment, fără o înștiințare prealabilă.

– Sunteți direct răspunzători de orice activitate și/sau conținut pe care îl afișați.

– Forța majoră exonerează partea care o invoca, în condițiile legii.

– Nu suntem responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciului nostru.