producator-marmura.ro – UN OM, UN CUVÂNT !

producator-marmura.ro este un magazin de distribuție pentru produse din marmură, travertin și granit: placaje, baluștrii, pilaștrii, monumente funerare, pervazuri, busturi, artă decorativă.

S.c. Cisty Galaxy S.r.l. a fost înfiinţată în anul 2008, având ca obiect de activitate tăierea și prelucrarea, montarea și finisarea pietrei naturale: marmura, granit, travertin. Este o firma cu capital 100% românesc, înființată din dorința de a revoluționa domeniul prelucrării pietrei naturale, prin promovarea unei politici sănătoase: calitate excepțională, cel mai bun preț, clienți mulțumiți, profesionalism și promtitudine, reușind astfel să fim cunoscuți și apreciați pe plan local și național.

Din 2008 suntem prezenți, cu succes, pe piață, comercializând monumente funerare, baluștrii, mână curentă, șeminee, placaje etc. Oferim garanția produsului și a prețului. Gama nostra de produse este în continuă creștere, prezentând periodic noutăți apărute pe piață și produse promoționale.

Magazinul nostru online, profitând de avantajele comerțului prin intermediul Internetului, vă poate oferi astfel produsele la prețuri mai mici față de magazinele de specialitate.

Avem o echipă de angajaţi, parteneri şi colaboratori cu înalta calificare, o echipa de profesioniști atent selectați, astfel încât clienții noștri se pot bucura de sfaturile, consultanţă în alegerea produselor, dar în special de produsele și serviciile oferite de noi.

Hotărârea, onestitatea, încrederea în capacităţile noastre, promptitudinea în onorarea comenzilor sunt calităţi prin care am câştigat şi dorim să menținem încrederea clienților, furnizând constant servicii și produse de înaltă calitate.

Ne dorim să creștem alături de clienții noștri, având drept obiectiv oferirea de soluții prompte la cererile acestora, devenind unii dintre cei mai buni și renumiți producători și distribuitori la nivel național.

Colectivul nostru este tânăr, energic și ambițios, foarte bine pregătit, putând oricând să ofere o soluție la cererile clienților. Testați-i profesionalismul ! Convingeți-vă de calitatea serviciilor prestate !

Întotdeauna vom fi pregătiți să vă îndrumăm spre ceea ce vi se potrivește, luând în considerare nevoile dumneavoastră reale!

Credem în ceea ce facem, credem în viitor, ne privim clientul ca pe un partener de încredere și ne guvernam după expresia: UN OM, UN CUVÂNT !, deoarece scopul nostru este să câștigăm și să păstrăm încrederea clienților prin seriozitate.
Mulțumim tuturor clienților care ne-au ales și tuturor partenerilor noștri !

Contactați-ne pentru a obține mai multe detalii despre produsele firmei noastre ! Adresați-vă, cu încredere, colegilor de la Relații cu clienții, care vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele: 9-20 și sâmbăta între 9.00-15.00.

producator-marmura.ro vă așteaptă cu o gamă largă de produse !!!